Aktuelt

Følg med på kva som foregår.

Kommunalt føretak? Kva betyr det?

astrid eidsvik 2015 900x600Fellesnemnda har bestemt at den nye kommunen skal organisere eigedomsområdet sitt som kommunalt føretak. Kva betyr det for dei tilsette? Dette er eit av spørsmåla prosjektleiar Astrid Eidsvik svarer på i ein kort video.

Prosjektorganisasjonen med Astrid Eidsvik i spissen, forsøker å nå ut med informasjon så breitt som mogleg om arbeidet med den nye kommunen. Det blir difor lagt ut små videosnuttar jamnleg. Dette er den tredje.

Videoane ligg tilgjengeleg på nye Ålesunds Youtubekanal og du finn dei i ei lenke på nyelaesund.no under  For tilsette, Verktøy for tilsette, under Informasjon. Denne sida er også tilgjengeleg for innbyggarane.

8. november 2018 bestemte fellesnemnda for nye Ålesund kommune at den nye kommunen skal organisere eigedomsområdet sitt som kommunalt føretak. Kva betyr det for dei tilsette? Kva betyr det når det gjeld forhaldet til private og korleis organiseres arbeidet framover?Høyr kva prosjektleiar Astrid Eidsvik seier om saken. Intervjuar er Anne Bente Skjellum.

Om nettsida

På denne nettsida kan du følge med på bygginga av nye Ålesund kommune.

Org.nr. 920 415 288 

Kontakt

Postboks 1521, 6025 Ålesund
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.